veteran
Veterán Autó és Motor éves előfizetés (12 lapszám)
11880 Ft
Melyik számtól kéri az előfizetést? Tooltip

Kosár


 x 
A kosár üres

Márciusi lapszámunk

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Adatkezelési nyilatkozat

Az Oldtimer Média Kft (1211.Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 97-105. (üzletsor, fsz. I. lh.), cg: 01-09-723950, Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-78098/2014.), mint a Veterán Autó és Motor valamint az Oldtimer és Youngtimer magazinok kiadója figyelmet fordít a kezelésében lévő előfizetői adatok valamint a honlapjait (www.veteran.hu és www.oldtimer-youngtimer.hu) meglátogató ügyfelek személyes adatainak védelmére.

Személyes adatai (Avtv.2.§1.bek.) a következő esetekben kerülhetnek a kezelésünkbe:

  • az internetes kapcsolat fenntartása során keletkező technikai adatok;
  • Ön adja meg az adataidat, amikor regisztrálja magát, vagy jelentkezik a hírlevelünkre;
  • ha (online) vásárol;
  • ha személyes kapcsolatba lép velünk (levélben, telefonon, faxon, e-mailen).

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható.

Az adatkezelés (Avtv.2.§ 9. pont) A www.veteran.hu és oldtimer-youngtimer.hu látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az Oldtimer Média Kft. Az internetes kapcsolódáskor a központi számítógépes rendszerünkben keletkezett technikai adatok kizárólag a honlap szolgáltatásainak elérése céljából kerülnek felhasználásra. Azok a látogatók, akik regisztrálják magukat a honlapokon megtalálható űrlap kitöltésével, személyes adataikat önként bocsátják a rendelkezésünkre. Adataik központi adatbázisunkba kerülnek. A hírlevélre feliratkozók rendszeres e-mailes, postai értesítést kapnak aktuális kiadványainkról, újdonságainkról. A honlapokon időnként (szükség szerint) található véleményfelmérő online kérdőív kitöltésekor válaszai statisztikai adatként, az Ön személyével össze nem köthető módon kerülnek rögzítésre.

Adatfeldolgozás (Tv.2.§ 15. pont): A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe.

Adattovábbítás (Tv.2.§ 10. pont)A kezelésünkbe kerülő személyes adatokat az Oldtimer Média Kft. meghatározott harmadik személy számára nem teszi hozzáférhetővé.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Oldtimer Média Kft csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki harmadik személynek az Ön személyes adatait.

Nyilvánosságra hozatal (Tv.2.§ 11. pont): A kezelésünkbe kerülő személyes adatokat nyilvánosságra nem hozzuk, nem tesszük hozzáférhetővé semmilyen harmadik fél számára.

Általános adatvédelmi nyilatkozat: Az Oldtimer Média Kft. az adatok kezelésekor és az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek, illetve az adatvédelmi biztos tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően jár el, a hatályos jogszabályok előírásait betartja, illetve az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe veszi.

Az Oldtimer Média Kft. a Felhasználó csak azon személyes adatait kezeli – az adatkezelési cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig –, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas (Avtv. 5.§ (2)bekezdés)

Az Oldtimer Média Kft biztosítja a Felhasználót, hogy a törvényben meghatározott módon gondoskodik a személyes adatok biztonságáról.(Avtv. 10§. (1) bekezdés), továbbá a Felhasználó valóságnak nem megfelelő adatait írásban megküldött kérelmére bármikor helyesbíti, illetve a Felhasználó írásbeli kérésére törli (Avtv. 14§ (1) – (2) bekezdés).

Nyilatkozatunk a látogatóink nem nyilvánosságra szánt személyes adatainak védelmével kapcsolatos.

Ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét, az ilyen információkra nyilatkozatunk hatálya nem terjed ki

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát a nélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalainkon azonban fellelhetőek olyan szolgáltatások is, melyek igénybevételéhez szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat társaságunk szigorúan bizalmasan kezeli és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek
hozzá.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.