Kosár


 x 
A kosár üres

Decemberi lapszámunk

Motor Klasszik, a Veterán Autó és Motor különszáma

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Karácsonyi kiszállítási információk, ünnepi nyitvatartás

Bővebben...Ezúton értesítjük olvasóinkat és webshop vásárlóinkat, hogy webshopunkban csak a 2017. december 19-én éjfélig beérkezett megrendelések esetében tudjuk garantálni a karácsony előtti házhoz szállítást. Ezt követően a webshop megrendelések átvételére – december 20-án – szerkesztőségünkben tudunk lehetőséget biztosítani.

Szerkesztőségünk 2017. december 21. és 2018. január 3. között zárva tart. Szerkesztőségünk az új évben január 4-én nyit ki először. A zárvatartási időszak alatt beérkezetett webshop rendeléseket 2018. január 4-étól elégítjük ki.

Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy 2017. december 19-én éjfélig webshopunkban az 5.000 Ft feletti könyv rendelések esetében a szállítási költséget átvállaljuk.

Vásárlóink és olvasóink megértését köszönjük!

Veterán Autó és Motor - 2017/12. szám

Bővebben...Előfizetőinkhez hamarosan megérkezik, illetve december elsejétől az újságosoknál és a benzinkutakon is megvásárolható a Veterán Autó és Motor 2017/12-es száma.

Az újság tartalma megtekinthető ide kattintva.

Oldtimer & Youngtimer magazin - 2017. évi 6. szám

Bővebben...Megjelent testvérmagazinunk idei hatodik száma, keresse az újságosoknál, a benzinkutakon és webshopunkban!

Bővebben...

Szerkesztőség nyitvatartása

Tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat, hogy szerkesztőségünk 2017. november 2-án és 3-án rövidített időszakban - 10-14 óráig - tart nyitva.

Megértésüket köszönjük!

Veterán Autó és Motor - 2017/11. szám

Bővebben...Előfizetőinkhez hamarosan megérkezik, illetve november elsejétől az újságosoknál és a benzinkutakon is megvásárolható a Veterán Autó és Motor 2017/11-es száma.

Az újság tartalma megtekinthető ide kattintva.