Karácsonyi kiszállítási információk

Ezúton értesítjük olvasóinkat és webshop vásárlóinkat, hogy webshopunkban csak a 2017. december 19-én éjfélig beérkezett megrendelések esetében tudjuk garantálni a karácsony előtti házhoz szállítást. Ezt követően a webshop megrendelések átvételére – december 20-án – szerkesztőségünkben tudunk lehetőséget biztosítani. További információkért kattintson ide. >>>

Kosár

 x 
A kosár üres

Decemberi lapszámunk

Motor Klasszik, a Veterán Autó és Motor különszáma

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Karácsonyi kiszállítási információk

Ezúton értesítjük olvasóinkat és webshop vásárlóinkat, hogy webshopunkban csak a 2017. december 19-én éjfélig beérkezett megrendelések esetében tudjuk garantálni a karácsony előtti házhoz szállítást. Ezt követően a webshop megrendelések átvételére – december 20-án – szerkesztőségünkben tudunk lehetőséget biztosítani. További információkért kattintson ide. >>>Veterán Autó és Motor éves előfizetés (12 lapszám)

Alapár: 15480 Ft
Fogyasztói ár: 11880 Ft
Kedvezmény: -3600 Ft
Melyik számtól kéri az előfizetést?


A Veterán Autó és Motor előfizetői számos kedvezményt élveznek. Ezek közül a legfontosabb, hogy az újságot jelentős, 190 forintos árelőnnyel kapják meg. Míg az utcai terjesztésben egy lapszám 990 forint, az előfizetők mindössze 800 forintot fizetnek érte. Ugyancsak előfizetőink számára fenntartott kedvezmény, hogy az utcai terjesztés megkezdése előtt 4-6 nappal már megtalálják postaládájukban a friss lapot.

REKLAMÁCIÓ

Amennyiben a postai kézbesítés hibája miatt az újság nem érkezik meg a szokásos időpontban – minden hónap első napjáig –, a reklamáció nyomán elküldjük a lapszámot, és kezdeményezzük a hiba kivizsgálását a Magyar Postánál.