otyt
Oldtimer & Youngtimer éves előfizetés (6 lapszám)
5340 Ft
Melyik számtól kéri az előfizetést? Tooltip

Kosár

 x 
A kosár üres

Motor Klasszik, a Veterán Autó és Motor különszáma

Áprilisi lapszámunk

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 


Oldtimer & Youngtimer éves előfizetés (6 lapszám)

Alapár: 5940 Ft
Fogyasztói ár: 5340 Ft
Kedvezmény: -600 Ft
Melyik számtól kéri az előfizetést?


Az Oltimer és Youngtimer immár előfizetéssel is megrendelhető! Nem csak egyszerűbben jut hozzá így magazinunkhoz, de a hat lapszám számonként egy százassal olcsóbb is.

Kérésre előfizetése befizetéséhez sárga csekket küldünk. Sárga csekket kérni az online megrendelés során, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 06-1-425-3668-es telefonszámon lehet.

Utalni az Oldtimer Média Kft. K&H Banknál vezetett 10400195-01919633-00000000-s bankszámlaszámára tud.

Mindkét fizetési módnál kérjük, hogy a közlemény rovatban adja meg az előfizető pontos címét, illetve azt, hogy mely számtól éljen az előfizetés. Figyelem! Utalásnál csak arra a névre tudunk számlát kiállítani, ahonnan az utalás érkezett.

REKLAMÁCIÓ

Amennyiben a postai kézbesítés hibája miatt az újság nem érkezik meg a szokásos időpontban, a reklamáció nyomán elküldjük a lapszámot, és kezdeményezzük a hiba kivizsgálását a Magyar Postánál.