otyt
Oldtimer & Youngtimer éves előfizetés (6 lapszám)
5340 Ft
Melyik számtól kéri az előfizetést? Tooltip
veteran
Veterán Autó és Motor éves előfizetés (12 lapszám)
11880 Ft
Melyik számtól kéri az előfizetést? Tooltip

Kosár


 x 
A kosár üres

Márciusi lapszámunk

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Épül a Flórián téri csomópont (1981)

Bővebben...A Fortepan albumát böngészve ma, egy, a Flórián téri csomópont építését ábrázoló fényképnél álltunk meg egy pillanatra.

Bővebben...

A világ legveszélyesebb sportja (1955)

Bővebben...Egyáltalán nem túloztak a címadással az alábbi film készítői, valóban korának egyik legveszélyesebb sportjáról készítettek beszámolót. Mindenesetre nem csoda, hogy a napokban zajló téli olimpián nem találkozunk sem motorral, sem autóval vontatott síelőkkel.

Bővebben...

Dodge Charger 500 reklám (1970)

Bővebben...

1968 szeptemberében mutatta be a Charger 500-as első változatát a Dodge. Az 500-as tervezését az inspirálta, hogy 1968-ban a Charger R/T nem volt versenyképes a Ford-okkal a NASCAR sorozatban. A szélcsatornás teszteknek köszönhetően megváltozott a tető, a hátsó ablak és az autó orra.

Ebben a reklámban az 1970-es 500-ast hirdették a készítők, amely az alapmodell és az R/T közötti verzióként tért vissza.

Bővebben...

Corvair akcióban (1960)

Bővebben...Nem csak az autók, az autók reklámjai is sokat változtak az elmúlt fél évszázadban. Hiszen, kit győzne meg ma már egy olyan reklám, amelyben egy kompakt sedan terepjáró képességével büszkélkedik a gyártó? Pedig ebben az 1960-as Chevy Corvair promóciós filmben igen jelentős szerepet kapott az autónak ez a képessége is.

Bővebben...

Javításra várva (1959)

Bővebben...A Fortepan albumát böngészve ma, egy baleset utáni javításra várakozó AWZ P70 Zwickau gépkocsit ábrázoló fénykénél álltunk meg egy pillanatra.

Bővebben...