Kosár


 x 
A kosár üres

Decemberi lapszámunk

Motor Klasszik, a Veterán Autó és Motor különszáma

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Így készült a Bogár (1973)

Bővebben...15 ország 19 üzemében összesen 21,5 millió darab készült a VW Bogárból 1938 és 2003 között. Ebben az 1973-as (*) filmben az egyik gyártósor működésébe – és az autó gyártásának folyamatába –nyerhetünk bepillantást.

Bővebben...

Chevrolet Impala reklám (1961)

Bővebben...A legfrissebb Veteránban egy 1961-es Chevrolet Impalat mutat be Szabó Tamás és Papp Zoltán. Ugyan, az alábbi reklámban a nyitott verziót népszerűsítették, mégis a film alapján könnyű elképzelni, milyen érzés lehetett falni a kilométereket a cikkünkben szereplő Impalaval új korában.

Bővebben...

Repülő autó (1949)

Bővebben...Néha jó lenne, csak úgy átrepülni a dugók felett? Ez az ötlet sem lenne új az autózás történetében, hiszen a 40-es évek végén, Olaszországban már megalkották a repülő autót – vagy az autóként is használható repülőt.

Bővebben...

Lancia Delta – Az év autója (1980)

Bővebben...Dicsőséges történelmet írt a Deltákból épített versenyautóival a Lancia. Ezzel szemben általában kevés szó esik a „polgári” verzióról, főleg az első generációról.

A Deltát az 1979-es Frankfurti Motor Show-n mutatták be a nagyközönség számára. A 1300 ccm-es motorral, illetve 4 és 5 sebességes váltóval, valamint az 1500 ccm-es motorral és 5 sebességes váltóval szerelt változatok értékesítése 1979 októberében kezdődött meg. Alig két hónappal később, decemberben, a típus elnyerte az Év Autója 1980 díjat. Ezzel büszkélkedik el ez a reklámfilm.

Bővebben...

Saab 95 reklám (1961)

Bővebben...A jól bevált fogásokat alkalmazták a Saab marketingeset a 95-ös reklámjának elkészítésekor 1961-ben. A nagy terek kihangsúlyozásával kifejezetten a családokat szólították meg ezzel a filmmel.

Bővebben...