otyt
Oldtimer & Youngtimer éves előfizetés (6 lapszám)
5340 Ft
Melyik számtól kéri az előfizetést? Tooltip

Kosár


 x 
A kosár üres

Motor Klasszik, a Veterán Autó és Motor különszáma

Októberi lapszámunk

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Lancia Delta – Az év autója (1980)

Bővebben...Dicsőséges történelmet írt a Deltákból épített versenyautóival a Lancia. Ezzel szemben általában kevés szó esik a „polgári” verzióról, főleg az első generációról.

A Deltát az 1979-es Frankfurti Motor Show-n mutatták be a nagyközönség számára. A 1300 ccm-es motorral, illetve 4 és 5 sebességes váltóval, valamint az 1500 ccm-es motorral és 5 sebességes váltóval szerelt változatok értékesítése 1979 októberében kezdődött meg. Alig két hónappal később, decemberben, a típus elnyerte az Év Autója 1980 díjat. Ezzel büszkélkedik el ez a reklámfilm.

Bővebben...

Saab 95 reklám (1961)

Bővebben...A jól bevált fogásokat alkalmazták a Saab marketingeset a 95-ös reklámjának elkészítésekor 1961-ben. A nagy terek kihangsúlyozásával kifejezetten a családokat szólították meg ezzel a filmmel.

Bővebben...

Így működik a sebességváltó (1936)

Bővebben...A forgatónyomatékot, illetve ehhez kapcsolódóan a nyomatékváltó – másnevén a sebességváltó – működését mutatja be ez a több mint 9 perces, 1936-os film.

Bővebben...

Műszaki ellenőrzés az út mentén (1962)

Bővebben...Ahogy oly’ sok minden más úgy a mobil műszaki ellenőrzés intézménye sem új dolog az autózás világában. Ezen az 1962-es felvételen is egy ilyen ellenőrzést láthatunk, a Londontól délnyugatra található Hogs Back, Surrey közelében.

Bővebben...

Ferjáncz Attila: Mit egyen a gépjárművezető? (1985)

Bővebben...Az Autósport Örökös Magyar Bajnokának – Ferjáncz Attilának – tanácsai arról, hogy mit és mennyit egyen a gépkocsivezető.

Bővebben...