Kosár


 x 
A kosár üres

Júliusi lapszámunk

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Vezetéstechnikai Iskola (1960)

Bővebben...Ma már nincs nehéz dolga annak, aki biztonságos körülmények között szeretné gyakorolni, hogy hogyan uralja csúszó autóját, hiszen ilyen több ilyen tanpálya is várja már az autósokat.

1960-ban, a leicestershire-i Wolvey-ban egy holland autóversenyzőtől, Rob Slotemaker-től vehettek ilyen órákat az érdeklődők.

Bővebben...

Wartburg 353 bemutató (1981)

Bővebben...Bár a típus már közismert volt, hiszen 15 éves múlt állt már mögötte és jónéhány darab szaladgált már Kelet-Európa útjain, mégis olyan alapossággal mutatta be a Wartburg 353-ast a kelet-német televízió 1981 júniusában, mintha egy teljesen új modellről lenne szó.

Bővebben...

Fiat 600 (1955)

Bővebben...1955-ben mutatták be a Fiat 600-ast, a Fiat első farmotoros autóját. Ebből az alkalomból készült ez a közel 4 perces PR film.

Bővebben...

A diesel motor gázolajellátó berendezése

Bővebben...A Közlekedés- és Postaügyi Minisztérium Autóközlekedési Tanintézetének – közel 20 perces – oktatófilmje a diesel motor gázolajellátó berendezéséről és annak karbantartásáról.

Bővebben...

Saab Sonett II

Bővebben...Sportos megjelenés, kisméretű, könnyű karosszéria, 841 ccm-es kétütemű motor. Igazi, szeretni való autó a Saab Sonett II-es. Persze a konkurencia se rossz, hiszen a Saab-ot az Austin-Healey Sprite és a Triumph Spitfire ellen küldték harcba.

Bővebben...