Kosár


 x 
A kosár üres

Augusztusi lapszámunk

Heti hírlevél

Maradjon jól informált!

Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, biztosan nem marad le a veteránautózáshoz és -motorozáshoz kapcsolódó híreinkről és más érdekességekről!

Elfogadja adatkezelési nyilatkozatunkat és feliratkozik hírlevelünkre?
captcha 

Műszaki ellenőrzés az út mentén (1962)

Bővebben...Ahogy oly’ sok minden más úgy a mobil műszaki ellenőrzés intézménye sem új dolog az autózás világában. Ezen az 1962-es felvételen is egy ilyen ellenőrzést láthatunk, a Londontól délnyugatra található Hogs Back, Surrey közelében.

Bővebben...

Ferjáncz Attila: Mit egyen a gépjárművezető? (1985)

Bővebben...Az Autósport Örökös Magyar Bajnokának – Ferjáncz Attilának – tanácsai arról, hogy mit és mennyit egyen a gépkocsivezető.

Bővebben...

Teherautó-cross Béren (1978)

Bővebben...A FORTEPAN albumát böngészve ma egy a Nógrád megyei Béren, a Volán Tröszt teherautó-cross versenyén készült fényképnél álltunk meg egy pillanatra. Maga a teherautó-cross (vagy tehercross) ebben az évben – 1978-ban – kelt életre, igaz, Béren és Pákozdon még csak bemutató versenyről beszélhettünk.

Bővebben...

Vezetéstechnikai Iskola (1960)

Bővebben...Ma már nincs nehéz dolga annak, aki biztonságos körülmények között szeretné gyakorolni, hogy hogyan uralja csúszó autóját, hiszen ilyen több ilyen tanpálya is várja már az autósokat.

1960-ban, a leicestershire-i Wolvey-ban egy holland autóversenyzőtől, Rob Slotemaker-től vehettek ilyen órákat az érdeklődők.

Bővebben...

Wartburg 353 bemutató (1981)

Bővebben...Bár a típus már közismert volt, hiszen 15 éves múlt állt már mögötte és jónéhány darab szaladgált már Kelet-Európa útjain, mégis olyan alapossággal mutatta be a Wartburg 353-ast a kelet-német televízió 1981 júniusában, mintha egy teljesen új modellről lenne szó.

Bővebben...